Pelan-pelan kemalangan EZTakaful – dari hanya RM10 sebulan

Kemalangan boleh berlaku pada bila-bila masa, jadi bersiap sedia sekarang dengan perlindungan yang betul.

Takaful Kenderaan Persendirian Komprehensif

Kembali memandu tanpa kesulitan

Ketahui lebih lanjut >

Etiqa World Traveller Care Takaful

Pengembaraan adalah pulang dengan kenangan, bukan kebimbangan

Ketahui lebih lanjut >

Etiqa Houseowner and Householder Takaful

Lindungi rumah anda, luaran dan dalaman, dengan satu pelan

Ketahui lebih lanjut >
EZCover
Kelayakan umur
18-70

EZCover

Melindungi anda dan keluarga anda

Ketahui lebih lanjut >
EZPrime
Kelayakan umur
50-70

EZPrime

Melindungi anda yang berumur melebihi 50 tahun

Ketahui lebih lanjut >
EZCergas
Kelayakan umur
18-60

EZCergas

Melindungi anda sewaktu kemasukkan ke hospital

Ketahui lebih lanjut >
EZHoliday
Kelayakan umur
18-60

EZHoliday

melindungi anda sewaktu musim percutian

Ketahui lebih lanjut >

Kitar Semula Pakaian Terpakai & Dapat Baucer Diskaun h&m 15%

Memang dah jadi tabiat Kak Long, setiap 6 bulan Kak Long buat “spring cleaning” almari baju. Macam baru-baru ni, lepas Kak Long keluarkan semua baju-baju lama baru lah sedar rupanya banyak betul baju yang dah tak muat dan tak pernah pakai berkurun lamanya! Ada antara baju yang tak muat tu Kak Long sayang nak buang, Read more

Baca lebih lanjut >

Kak Long│5 Juadah Wajib Ada Di Bazaar Ramadhan

1. Kuih Tepung Pelita / Kuih Sampan Kak Long punya favorite ni, kuih tradisi yang terdiri daripada lapisan hijau dan putih, dan disediakan dalam bekas daun pisang. Kuih tepung pelita atau kuih sampan paling sedap kalau lapisan putih tu rasanya lemak masin sikit, seperti Tepung Pelita Paya Jaras yang sangat terkenal dan orang ramai kena Read more

Baca lebih lanjut >

Langgani blog kami

Dapatkan tips bijak untuk melindungi anda dan keluarga dengan lebih baik – dan panduan membeli-belah, pengembaraan dan kulinari dari Kak Long untuk menambah keceriaan hidup anda, dihantar terus ke e-mail setiap minggu secara percuma!

Apa itu Takaful

Takaful merupakan insurans Islam yang menyediakan perlindungan mudah, mampu milik selaras dengan undang-undang Islam…
 

Ketahui lebih lanjut >

Ada sebarang pertanyaan?

Call 1300 82 0010

SMS ez< jarak>w< jarak><nama anda> ke39993*

WhatsApp +6017 3526122

*Perkhidmatan ini adalah percuma. Caj telco standard mungkin akan dikenakan.